6 kredittkort som har lang rentefri periode

credit-cards-163900_1280

Er du avhengig av å ha god tid på kredittkortet ditt til å betale ned det du har brukt uten at det påløper renter og gebyrer? I så fall trenger du et kredittkort som har lang rentefri periode. Det finnes flere av disse, der de beste kredittkortene nesten lar deg utsette betalingen med inntil to måneder før rentene begynner å løpe. Høres dette fristende ut, så skal vi nå se nærmere på seks kredittkort som har lang rentefri periode. Se også her for en liste over kredittkort du kan få på dagen

Gebyrfri VISA

Et norsk kredittkort med en av de lengste rentefrie periodene er Gebyrfri VISA. Dette kredittkortet tilbys gjennom Santander, og har inntil 50 dager med rentefritak. I praksis betyr det at det kan gå femti dager fra første gang du dro kortet til rentene begynner å løpe. Dessuten har dette kredittkortet en hel rekke andre fordeler, som at det er hundre prosent gebyrfritt – også ved uttak i minibanker.

Ikano Visa

Et annet alternativ når du trenger et kredittkort som har lang rentefri periode, er Ikano Visa fra banken med samme navn. Også her kan du få inntil 50 dager med rentefritak, noe som absolutt er godkjent. Utover dette så kan du søke om en kreditt på inntil 100 000 kroner med Ikano Visa, samtidig som du får tilgang til massevis av fordeler og bonuser gjennom kredittkortet. Reiseforsikring er dog ikke inkludert.

yA Kredittkort

Et tredje kredittkort som tilbyr inntil 50 dager med rentefri periode, er kredittkortet yA kredittkort fra yA bank. Også her kan du søke om inntil 100 000 kroner i kreditt, slik at kortet minner en del om overnevnte. Utover dette så har også yA Kredittkort reiseforsikring inkludert, noe de fleste vil sette pris på. Den effektive renten på 22,90 prosent er heller ikke så ille sammenlignet med mange andre norske kredittkort.

VIP Credit Card

Med det eksklusive kredittkortet VIP Credit Card får du en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, og du kan bruke så mye du vil på 50 dager før rentene begynner å løpe. Den rentefrie perioden er altså tilsvarende de tre kredittkortene vi har sett på så langt. Andre fordeler med kortet er en forholdsvis lav rente på 22,90 prosent, og at kortet har reiseforsikring inkludert. Du må være 20 år gammel for å søke om VIP Credit Card.

Santander Red

Et annet kredittkort fra Santander som også tilbyr en lang rentefri periode med inntil 50 dager rentefritak, er kredittkortet Santander Red. Her har du også en rekke andre fordeler, som at den effektive renten ligger på kun 17,12 prosent. Det gjør at dette kortet spesielt er velegnet for nedbetaling over lengre tid, og kanskje det beste alternativet for deg som trenger et kredittkort med lang rentefri periode.

Shell MasterCard

Det sjette og siste kredittkortet med lang rentefri periode kommer også fra Ikano Bank, og heter Shell Mastercard. I tillegg til å la deg utsette nedbetalingen med inntil 50 dager uten at du må betale renter for det du har brukt, så får du gjennom Shell MasterCard tilgang til et omfattende bonusprogram, rabatter på drivstoff og en kredittgrense på inntil 75 000 kroner. Generelt er det mange bruksområder med dette kredittkortet.