Info om L’EASY forbrukslån

leasyL’EASY er for mange kanskje kjent som en forhandler av elektronikkprodukter og hvitevarer, men i tillegg til å selge deg varer så kan selskapet også tilby finansiering av kjøpet. Du kan også få helt alminnelige forbrukslån hos L’EASY, der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil – og ikke nødvendigvis i nettbutikken til selskapet. L’EASY er en tilbyder av såkalte smålån, der summene nødvendigvis ikke er så store, men betingelsene gode!

Betingelser og priser

Som vi så vidt rakk å nevne er L’EASY en tilbyder av smålån. Det betyr at maksimal lånesum her er 50 000 kroner, mens du samtidig kan låne valgfrie summer helt ned til 5000 kroner. Fordelen med å velge en tilbyder av smålån når du uansett skal låne såpass små summer, er at betingelsene er tilpasset dette. For eksempel så ligger den effektive renten for forbrukslån fra L’EASY i snitt på 15,13 prosent. Dette er langt lavere enn hva større aktører i markedet kan tilby, og følgelig blir det billigere for deg.

Inkludert i den effektive renten er et månedlig termingebyr på 45 kroner. Et engangsgebyr på 695 kroner tilkommer også under opptak av lånet. Du bestemmer selv nedbetalingstiden, men den kan maksimalt være fem år.

Fordeler med forbrukslånet

jens-leasy-930x619Det er flere fordeler med å søke forbrukslån hos L’EASY. For det første så får du svar innen 3 timer, noe som kan være bra dersom man er midt i en budrunde på ny bruktbil eller lignende. I tillegg kan du bruke pengene på akkurat hva du vil, og sikkerhet er ikke nødvendig. Til sist må vi også trekke de gunstige betingelsene som en fordel for forbrukslånet. Her kan du låne en passende sum på kort tid – og det behøver heller ikke koste skjorta!

Søke om L’EASY forbrukslån

Du søker enkelt om forbrukslån fra L’EASY på nettsidene til selskapet. Søknadsskjemaet inneholder bare fem punkter og kan følgelig fylles ut på under ett minutt. Før du søker må du sjekke at du oppfyller søkekriteriene som L’EASY har satt. Det innebærer at du må være minst 20 år gammel og ikke ha betalingsanmerkninger. Samtidig må du ha en fast inntekt, og du må ha vært registrert i det norske Folkeregisteret i minst to år.